itulau_fanua

Tala Fou

Le toe popole e uiga i matasi i totonu o lou totonu ma le "Interior Protection Film for Cars"

O le a le tele o lou iloa e uiga i ata tifaga totonu o taavale?

O le tausiga o le taʻavale e le gata i le siakiina o le afi, ae faʻapea foʻi le tausia o se totonugalemu mama ma le faʻaleagaina.

O totonu o se taavale e aofia uma ai vaega o totonu o le taʻavale, e pei o le dashboard system, puipui puipui faitotoʻa, faiga nofoa, pou puipui ma isi vaega totonu.

O nei vaega o aso uma e le gata ina popole i le matagofie o totonu o le taavale, ae faʻapea foʻi ma lona faʻatinoga, saogalemu ma le mafanafana.

I totonu o fale gaosi oloa, o loʻo tuʻuina atu e le au gaosi oloa le tele o taumafaiga i le mamanuina o fafo o le taʻavale, ma totonu o le taʻavale o se nofoaga e le o talisapaia.

Ae a o faʻateleina le numera o taavale tumaoti, ua amata ona gauai tagata i le mamanu o totonu o le taʻavale, ma ua faasolosolo malie ona faʻaalia ata tifaga puipui.

O ata e puipuia ai le vali ua fa'aaogaina tele e mafai ona fa'aoga e le gata i le vali ae fa'apea fo'i totonu o le ta'avale.

E le mafai ona tatou ola e aunoa ma ituaiga uma o ata tifaga i o tatou olaga i aso taitasi, e tatau ona tatou faʻapipiʻi ata faʻafefe pe a faʻatau se telefoni feaveaʻi, e manaʻomia ona tatou faʻapipiʻi ata fou e faʻafou ai a tatou meaʻai, e manaʻomia ona fai se matapulepule pe a e iai a matou togafitiga matagofie, ma e mafai ona matou faʻapipiʻi ata puipui puipui pe a iai sa matou taavale fou.

Pe a tatou fiafia i le fiafia e aumaia e ata puipui, pe a toe tuʻuina mai i o tatou luma se mea lelei atoatoa e pei o se oloa fou, tatou te maua se lagona sili o le faamalieina i o tatou loto.

E faasolosolo malie lava le tele ma le tele o tagata fiafia o taavale ua amata ona gauai atu i le faafitauli o le masii totonu o le taavale e aunoa ma se fofo ma ua amata ona gauai atu i se mea mamana e pei o le "taavale puipui ata tifaga".

3

O le a la le aoga o le "taavale i totonu o le puipuiga o le ata"?

5

O loʻo i ai mea eseese o loʻo maua i le maketi mo le puipuiga o totonu, o le a le mea e sili ona fetaui mo tagata e fiafia i taavale e faʻaoga?O le tele o ata puipui i totonu e faia mai i le TPU, o se ata manino e faigata, tipi ma le maoa'e ma e mafai ona toe fa'aleleia otometi.O le mea lava lea e tasi e mafai ona fai mo le ata tifaga totonu.

O le malosi o le toe faaleleia o le TPU e mafai foi ona "faʻasaʻo" matasi i totonu, ma faʻaalia atoatoa pe a uma ona faʻaoga, pei o se taavale fou.

Faatasi ai ma le tele o filifiliga o mea ata tifaga totonu, o a ni eseesega?

2

O a matou ata i totonu e faia mai le TPU ma le mafai ona toe faʻaleleia otometi.E galue foi ma se masini tipi tipitipi faʻapolofesa e tipi ese ata tifaga faʻapitoa i totonu o taavale, lea e faʻaitiitia ai le faigata ma le lamatiaga o le faʻaogaina o ata.E le aveesea moni lava vaega o totonu ma e le fa'agaoioia le naifi i totonu o le uluai taavale, faatasi ai ma isi mea lelei.

O le ata o le puipuiga o le vali e matua faigata lava e le mafai ona e pipii ia oe lava, pe o le ata i totonu e le mafai foi ona pipii oe?

4

O loʻo i lalo se seti o faʻataʻitaʻiga ata tifaga mo oe, ou te talitonu o uo e manaʻo e faʻapipiʻi o le a latou alaga lelei faigofie pe a uma ona faitau.

1. Tape le pefu mai totonu o le taavale muamua.

2. Susū auala fa'apipi'i, fa'afefe vai lubricating ina ia fa'afetaui le tulaga o le ata.

3. Su'esu'e le nofoaga, fa'apipi'i fa'apitoa tu'u sa'o le vai, fa'amau lelei.

4. Mulimuli ane, toe tapuni pito ma fa'auma lelei le ata puipui i totonu.

O isi vaega o loʻo faʻaaogaina foi i le auala lava e tasi.Manatua o le vai e faʻaaogaina e faʻaoga e fetuunai ai le tulaga o le ata, e le afaina ai le eletise i totonu o le taavale, fuafua le tulaga ona faʻamalosi ai lea o le vai.E matua le faigata tele.

O aso uma, o le ae maua i se lagona sili atu ma se totonu fou.

7

Taimi meli: Iuni-09-2023