itulau_fanua

Tala Fou

O le a le tele o lou iloa e uiga i le paʻepaʻe i le lanu uliuli ata tifaga?

Pa'epa'e i le Black headlight ata o se ituaiga mea ata tifaga e fa'aoga i moli pito i luma o ta'avale.E masani ona faia i mea fa'apitoa polymer e fai ai se ata manifinifi i luga o moli o le ta'avale.

O le autu autu o lenei ata tifaga o le suia lea o foliga o moli pito i luma o le taavale, suia mai le lanu paʻepaʻe pe manino i le uliuli.E mafai ona fa'aopoopoina se va'aiga fa'apitoa i le ta'avale, e fa'aalia atili ai le ta'aloga pe tulaga ese.

Pa'epa'e i le Black headlight ata tifaga ei ai ni tulaga lelei ma iloiloga.O mea lelei e aofia ai le faʻapipiʻiina faigofie ma le aveeseina, tau maualalo, ma le puipuiga mo moli ulu e ala i le faʻaitiitia o mea leaga mai ave o le UV, pefu, ma maʻa.Ae ui i lea, e taua le matauina o le faʻaaogaina o ata tifaga e mafai ona afaina ai le susulu o moli ma le salalau o le malamalama.E le gata i lea, o nisi itulagi e mafai ona i ai ni tulafono ma tapulaʻa faʻapitoa e uiga i lenei mea faʻaleleia, o lea e taua ai le malamalama i tulafono faʻapitonuʻu ma tulafono aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

E taua tele le iloa o le suia o le lanu o moli pito i luma o le taavale e mafai ona afaina ai le vaʻaia ma le saogalemu.Afai e fa'aaoga ata tifaga Pa'epa'e i le Uuliuli po'o oloa fa'apena, fa'amautinoa latou te usita'ia tulafono fa'alotoifale ma fa'atumauina le saogalemu o ta'avale a'o fa'aaogaina.

第十一期(白变黑灯膜) (4)

Galuega:

1. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina

Leai se puipuiga, faigofie ona faaleagaina le uluai taavale

A maeʻa faʻapipiʻi

Puipuia mai maosiosia ma abrasion, faʻaatoatoaina foliga o moli.

2.Scratch ma abrasion tetee

Leai se fefe i mea maai, puipuiga tatau mai le faaleagaina o moli mai mea maai.

3.Super fetuutuunai

Super fa'aloaloa, o le a toe fa'afo'i i tua, ma e matua fetuutuunai.

TPU meafaitino ma se mea vaivai, peipepa pepa, e tetee i le susulu o le la, ma e leai ni mafu.

4.high TPU meafaitino

O le Tele e atoatoa ma o le TPU sili ona lelei mea e leai ni fa'ailoga o le kelu pe a saeia.

5.Grit tetee

Fa'asao le sasaina o le fale molī e ala i le fa'alele u'amea pe a gaioi le ta'avale.

6. Faigofie e fufulu

O le malosi o le hydrophobicity o le ata e faigofie ai ona fa'amama ona ua fa'aitiitia le pipii o le pulu ma otaota o manulele.

7. O le ata tifaga o le a tumau manino pe a leai se malamalama UV (la) o iai.

8. O le ata tifaga moli taavale o le a suia mai le manino i le uliuli i le susulu o le la e faalagolago i le malosi o le UV, ma o le a le afaina ai le malosi o le moli i le po, ma mautinoa ai le saogalemu o le avetaavale.

第十一期(白变黑灯膜) (2)
第十一期(白变黑灯膜) (1)
第十一期(白变黑灯膜) (6)
7

Taimi meli: Me-25-2023